Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2011

Tak Dek Tanda Halal Tapi Aku Makan Jugak.

assalamualaikum wbt and salam sejahtera dan salam maal hijrah..

lama gua tak menghupdate blog yg bolok ni..nampaknye jari jemari ku yang agak tidak runcing mane ini hanya rajin membuat asssignment..
well, post ni dah lama aku nak post..akan tetapa, kebz-yan yg melanda menyebabkan hati aku berkata, "lantaklah dulu.assgnment UMT lagi penting dari assgnment BLOG.."lol..
alrite..back to the topic..

korang lau pergi pasar malam, pasar tani, or mana2 tempat yang menjual makanan2 macam coklat, gula2 bagai, ade tak belek2 tanda halal dulu b4 beli..alaaa mesti tibainye lau beli...betul x??..aiceh3 ngaku j la..garu kang..lol..

sbg contoh or example yang paling terdekat yg aku nak bagi ialah~~~
korang suka makan ferrero rocher yg hebat tu tak??wow~sape tak suke mmg gile la kan..aku pun suke!lau dapat, mau jadi harimau malaya..purf~~..
akan tetapa, aku kecewa..kuciwa..kocowa..jiwa aku kacau bile dapat taw ni..
bile tgk labelling dy, tak dek tanda halal..waaaaaaaaaaaaaa..sob3..terpaksa a…