Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2012

Lelaki Macam ni....

Ayah dan ibu si A selalu bergaduh..Tak habis pulak dengan tu, si A selalu dapat gred rendah waktu sekolah menengah.. Dia memang nampak tension..
But one day....

-lepas habis sekolah, otw nak balik rumah, melalui padang bola, si A terserempak kawan2 kelas nye..-

B : weh asal ko??nmpk stress je..relax la bro..ko kene hepi..cam ktorg..ade mslh pun enjoy beb!!..
A : Xde la..parent aku selalu bertengkar kat umah..tension la aku nak balik umah~..

B : Hek eleh..tu mslh parent ko..bak kate org tua, "jangan masuk campur hal orang tua"..haa ko kene ikut pepatah tu..enjoy beb!hidup panjang lagi~~hahahaha..ko tau macam mane nak enjoy and hilangkan semua tekanan ko?
A : ape dia?

-B hulurkan sebatang rokok-

A : rokok??best ke??..
B : best la beb!ko dpt feel..tenang, relax..ko enjoy beb..sekali cuba, nak lagi..so g double o d good~~..hahahah

A : sory la weh aku tak pernah amik benda2 ni..tapi kalau aku try aku tak nyesal ke weh?
B : ko nak nyesal pe?..penyakit??..ala lambat lagi sid…